Privacybeleid

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze
verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Lucky Mie respecteert de privacy van alle
gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft
vertrouwelijk wordt behandeld.
Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze webshop gebruikt,
waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.
Dit privacybeleid is van toepassing op de dienstverlening en de werking van de webshop van Lucky
Mie. U dient zich ervan bewust te zijn dat Lucky Mie niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid
van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze webshop geeft u aan het privacybeleid
te accepteren.

Wat zijn persoonlijke gegevens?
Persoonlijke gegevens omvatten alle informatie betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare
persoon. Dit betreft bijvoorbeeld jouw naam, telefoonnummer, of jouw post- en e-mailadres.
Welke gegevens verzamelen we van u?


De persoonsinformatie die we gebruiken, heb je ons zelf meegedeeld, door:
• Een aankoop in onze webshop
• Het aanmaken van een klantenaccount
• Het invullen van het contactformulier op de webshop
• Het sturen van berichten via social media
• Het contacteren via mail


Welke persoonlijke gegevens deelt u ons mee:
• Voornaam en familienaam
• Adres
• E-mailadres
• Telefoon- of GSM nummer


De gegevens die automatisch worden verzameld:
Bepaalde gegevens worden verzameld via cookies. Een “cookie” is een klein bestand uitgezonden
door de server van de website en geplaatst op de harde schijf van de computer van de gebruiker.
Ook worden bepaalde gegevens automatisch verzameld om oa onze webshop te verbeteren door
gebruik te maken van statistieken. 


De gegevens die we hiervoor verzamelen, bestaan uit:

• IP adres
• de browser
• gegevens over het toestel 
• de externe website die naar ons heeft doorverwezen. 
• Zoekwoorden


Doel van deze gegevensverwerking:
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te
verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens
worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van WIX. Wij zullen deze gegevens niet combineren
met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Deze informatie wordt niet met derden
gedeeld. We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden
die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben
verkregen.
Lucky Mie verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van deelnemers voor:
• het afhandelen van uw bestelling/betaling
• het aanmaken van een account voor de shopmodule
• u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen uitvoeren
• om goederen bij u af te (laten) leveren


Bewaring van de gegevens:
Alle persoonsgegevens worden bewaard voor een periode die niet langer dan strikt nodig is om de
diensten te leveren door Lucky Mie. De persoonsgegevens van zakelijke contacten zullen bewaard
blijven zolang de zakenrelatie loopt. Deze contacten zijn op de hoogte van de privacy beleid en
kunnen ten alle tijde aangeven dat zij verwijderd willen worden uit de database.


Communicatie:
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten
bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie
relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De
gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Lucky Mie of die van een derde partij.
Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij
beschikken.


Wijzigen van persoonsgegevens:
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle
persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt.


Aanpassen/uitschrijven communicatie:
De gebruiker heeft het recht om op elk moment kosteloos kennis te nemen van zijn
persoonsgegevens, deze te verbeteren, schrappen of te wijzigen.
De gebruiker is geheel vrij om zijn persoonsgegevens mee te delen. Hij dient wel te weten dat
bepaalde diensten geweigerd kunnen worden indien hij zijn persoonsgegevens niet invult op het
bestelformulier en dat hij als enige verantwoordelijk is voor de juistheid van de gegevens die hij
meedeelt.

Hij kan zich echter niet verzetten tegen de verwerking van zijn persoonsgegevens indien deze
verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van de contractuele verplichtingen.
U beschikt eveneens over het recht om een klacht in te dienen bij de Belgische Privacycommissie
(https://www.privacycommission.be/nl). Drukpersstraat 35, 1000 Brussel, Tel +32(0)2 274 48 00, Fax
+32 (0)2 274 48 35, e-mail: commission@privacycommission.be


Cookies uitzetten:
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser
opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt
verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites,
niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.


Veranderingen:
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele
aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze
privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.


Vragen en feedback:
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit
privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:


Lucky Mie
Annemie Vyncke
Lenniksesteenweg 36, 1671 Elingen
luckymie@telenet.be
+32 477 82 63 02